Koptekst en voettekst

Voegt tekst in tijdelijke aanduidingen boven en onder aan dia's en diamodellen toe of wijzigt tekst hiervan.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Beeld - Koptekst en voettekst

Kies Invoegen - Paginanummer

Kies Invoegen - Datum en tijd

Het dialoogvenster Koptekst en voettekst bevat de volgende tabbladen:

Een kop- of voettekst toevoegen aan alle dia’s

Een dia-ontwerp op een diamodel toepassen

Dialoogvenster Kop- en voettekst

Toevoegen aan dia

Hier geeft u op welke elementen in uw dia’s moeten worden opgenomen.

Voettekst

Als u dit selectievakje inschakelt, wordt de tekst die u in het vak Voettekst invoert, onder aan de pagina toegevoegd.

Voettekst

De tekst die u hier invoert, wordt onder aan de dia geplaatst.

Koptekst

Als u dit selectievakje inschakelt, wordt de tekst die u in het vak Koptekst invoert, boven aan de pagina toegevoegd.

Koptekst

De tekst die u hier invoert, wordt boven aan de dia geplaatst.

Datum en tijd

Als u dit selectievakje inschakelt, worden de datum en tijd aan de dia toegevoegd.

Vast

Als u deze optie selecteert, worden de datum en tijd die u in het tekstvak hebt ingevoerd, weergegeven.

Variabel

Als u deze optie selecteert, worden de aanmaakdatum en -tijd van de dia weergegeven. Selecteer een datumnotatie in de lijst.

Taal

Selecteer de taal voor de datum- en tijdnotatie.

Dianummer / Paginanummer

Hiermee wordt het dia- of paginanummer toegevoegd.

Niet tonen op eerste dia

Als u dit selectievakje markeert, wordt de informatie die u hebt opgegeven, niet op de eerste dia van de presentatie weergegeven.

Op alles toepassen

Past de instellingen toe op alle dia's in de presentatie en ook op de corresponderende diamodellen.

Toepassen

Hiermee worden de huidige instellingen op de geselecteerde dia’s toegepast.