Exporteren

In het dialoogvenster Exporteren kunt u opties voor het exporteren van uw presentatie of tekening instellen, waarna u deze kunt exporteren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand – Exporteren.

Als u een van de volgende bestandsindelingen selecteert, worden extra exportopties weergegeven nadat u op Opslaan hebt geklikt:

HTML-document, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Als u ‘Macromedia Flash (SWF)’ als bestandsindeling selecteert, wordt het huidige Impress- of Draw-document geëxporteerd naar de Macromedia Flash-indeling.

Als u 'HTML-document' als bestandsindeling kiest, wordt de Assistent HTML-export geopend. Deze Assistent leidt u door het exportproces en biedt u de optie om de afbeeldingen in uw presentatie in GIF- of JPG-indeling op te slaan.

Dialoogvenster Exporteren

Informatie over import- en exportfilters