Personalization

U kunt de persoonlijke voorkeuren van LibreOffice instellen met dezelfde thema's als Mozilla Firefox. De Menubalk, bovenste werkbalken en onderste werkbalken zullen de gekozen thema's in hun achtergrond weergeven.

Tippictogram

Mozilla Firefox-thema's zijn beschikbaar op de website van Mozilla op het volgende adres: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/themes/.

Tippictogram

Elk Firefox-thema zal werken voor LibreOffice. Hoewel niet elk thema goede visuele effecten zullen geven -- als de afbeelding te druk is, kan het de leesbaarheid van de pictogrammen en de menu's verstoren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice - Persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Firefox personas:

De volgende opties zijn beschikbaar:

Standaard weergave, zonder gebruik van Personas

De achtergrond van werkbalken neemt de instellingen van het schermbeheer van uw bureaublad over. Dit is standaard voor LibreOffice.

Voorgeïnstalleerde Persona (indien beschikbaar)

Geeft de systeempersona weer, indien beschikbaar. Uw systeembeheerder kan een globaal (systeembreed) thema tijdens de installatie van LibreOffice hebben toegevoegd. Deze optie zal het weergeven.

Eigen persona

Kies deze optie om het dialoogvenster Selecteer Firefox personas te openen voor meer keuzes voor thema's.

Dialoogvenster Selecteer Firefox personas

Met dit dialoogvenster kunt u een bepaald thema installeren of u een blik geven op andere spannende thema's op de Mozilla Firefox thema-website.

Zoekopdracht

Typ of plak de URL van de themapagina van de Mozilla Firefox thema-website. Om de URL te krijgen, navigeer met uw webbrowser naar thema-webpagina en kopieer de URL in de navigatiebalk van uw browser. Plak dit dan in het tekstbalk van het dialoogvenster. Klik op de knop Zoeken om het in LibreOffice te downloaden en te installeren.

Voorgestelde Thema's per categorie

Toont een willekeurige keuze van 9 thema's, gebaseerd op de categorieën die in de knoppen worden weergegeven.

Klik op één van de 5 knoppen in het afbeeldingsgebied onder, om een willekeurige keuze van negen thema's weer te geven, gelabeld door de categorieknop.

Klik op een afbeelding en klik opOK om één van de getoonde thema's te selecteren.

Waarschuwingspictogram

Omdat de thema's worden opgehaald van de Mozilla Firefox-thema website, moet u soms een aantal minuten te wachten om alle negen afbeeldingen van de thema's gevuld hebben. Wees geduldig.