Standaard-email

Specificeert de gebruikersgegevens en serverinstellingen voor het versturen van standaardbrieven als e-mailberichten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice Writer - Standaardbrief E-mail.

Gebruikersgegevens

Voer de gebruikersgegevens in die gebruikt moeten worden wanneer u e-mail verstuurt.

Uw naam

Voer uw naam in.

E-mailadres

Voer uw e-mailadres voor antwoorden in.

Antwoorden naar ander e-mailadres sturen

Maakt gebruik van het e-mailadres dat u in het tekstvak Antwoordadres invoert als het adres voor dat doel gebruikt moet worden.

Antwoordadres

Voer het adres in dat voor antwoorden op e-mails gebruikt moet worden.

Instellingen voor server voor uitgaande e-mail (SMTP)

Specificeer de serverinstellingen voor uitgaande e-mails.

Servernaam

Voer de SMTP-servernaam in.

Poort

Voer de SMTP-poort in.

Beveiligde verbinding gebruiken

Gebruik indien beschikbaar een veilige verbinding voor het versturen van e-mail.

Serververificatie

Opent het dialoogvenster Serververificatie waar u de serververificatie-instellingen voor veilige e-mail kunt opgeven.

Instellingen testen

Opent het dialoogvenster Accountinstellingen testen om de huidige instellingen te testen.