Expert configuratie

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Opties - LibreOffice – Geavanceerd – Expert configuratie

Opent het dialoogvenster Expert configuratie voor geavanceerde instellingen en configuratie van LibreOffice. Met het dialoogvenster Expert configuratie krijgt de gebruiker toegang tot honderden configuratie-voorkeuren van LibreOffice en de meeste ervan zijn niet beschikbaar via de gebruiksinterface of in de dialoogvensters voor opties.

Waarschuwingspictogram

Met het dialoogvenster Expert configuratie kunt u configuratie-voorkeuren benaderen, bewerken en opslaan die uw LibreOffice-gebruikersprofiel kan schaden. Het kan uw gebruikersprofiel van LibreOffice onstabiel, inconsistent of zelfs onbruikbaar maken. Ga alleen verder als u weet wat u doet.

Tippictogram

De expert configuratie past de installatie van LibreOffice op uw computer niet aan.

Invoergebied voor te zoeken tekst

Typ de eigenschap die in het tekstgebied moet worden weergegeven en klik dan op de knop Zoeken.

Knop Zoeken

Klik om uw voorkeurtekst in de boom van eigenschappen te zoeken.

Boom van eigenschappen

Een lijst van de voorkeuren hiërarchisch georganiseerd in een boom lay-out. Dubbelklik op het (+) teken om de takken te openen. Zodra de voorkeur in de boom zichtbaar is, kunt u het bewerken.

Voorkeursnaam

De naam van de voorkeur.

Eigenschap

Toont de naam van de eigenschap van de voorkeur.

Type

Definieert het type van de eigenschap. Geldige types zijn:

Waarde

Huidige waarde van de eigenschap.

Bewerken

Opent een dialoogvenster om de voorkeur aan te passen.

Tippictogram

U kunt in de voorkeurrij dubbelklikken om de huidige waarde van de eigenschap te bewerken.

Resetten

Maakt tot dusver gedane wijzigingen in dit dialoogvenster ongedaan.