Microsoft Office

Specificeert de instellingen voor het importeren en exporteren van Microsoft Office documenten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - Laden/Opslaan - Microsoft Office.

Ingebedde objecten

De sectie Ingebedde Objecten specificeert hoe Microsoft Office OLE objecten te importeren en te exporteren.

Deze instellingen zijn geldig als er geen Microsoft OLE-server bestaat (bijv. in UNIX) of wanneer er geen LibreOffice OLE-server gereed is om de OLE-objecten te bewerken.

Indien een OLE-server actief is voor het ingebedde object, dan zal de OLE-server worden gebruikt om het object af te handelen.

Indien er geen OLE-server actief is voor MathType-objecten, dan kunnen ingebedde MathType-objecten worden geconverteerd naar LibreOffice Math-objecten. De ingebedde MathType-objecten mogen de specificaties voor MathType 3.1 niet te boven gaan voor deze conversie.

Keuzelijst

In het veld Keuzelijst vindt u items voor de paren van OLE-objecten die kunnen worden geconverteerd als zij worden geladen in LibreOffice (L) en/of bij het opslaan in een Microsoft-opmaak (O).

Markeer dit vakje in de [L] kolom vóór het item als een Microsoft OLE-object moet worden geconverteerd naar het gespecificeerde LibreOffice OLE-object als een Microsoft-document wordt geladen in LibreOffice.

Markeer dit vakje in de kolom [O] vóór het item als een LibreOffice OLE-object moet worden geconverteerd naar het gespecificeerde Microsoft OLE-object als een document wordt opgeslagen in een Microsoft-bestandsopmaak.

Tekenachtergrond

Microsoft Office heeft twee tekenattributen die vergelijkbaar zijn met tekenachtergrond van LibreOffice. Kies de gewenste (markeren of schaduw) die u wil gebruiken bij het exporteren naar Microsoft Office bestandsformaten.