Afdrukken

Bepaalt de printerinstellingen voor werkbladdocumenten.

- LibreOffice Calc - Afdrukken definieert de instellingen voor alle werkbladen. Kies Bestand - Afdrukken, en klik dan op de knop Opties om alleen instellingen voor het huidige document te definiëren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice Calc - Afdrukken.

Pagina's

Weergave van lege pagina's onderdrukken

Geeft aan dat lege pagina's, die geen celinhoud of getekende objecten hebben, niet worden afgedrukt. Celopmaak, zoals randen of achtergrondkleuren, wordt niet beschouwd als celinhoud. Lege pagina's worden niet meegeteld voor de paginanummering.

Bladen

Alleen geselecteerde bladen afdrukken

Bepaalt dat uitsluitend de inhoud van geselecteerde bladen worden afgedrukt, zelfs als u een breder bereik in het dialoogvenster Bestand - Afdrukken of in het dialoogscherm Opmaak- Afdrukbereiken heeft ingesteld. Inhoud van bladen die niet zijn geselecteerd, wordt niet afgedrukt.

Tippictogram

Klik op de werkbladnamen in de ondermarge van de werkruimte terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt, om meerdere werkbladen te selecteren.