Paden bewerken

In het dialoogvenster Paden bewerken kunt u een aantal mappen selecteren die beschikbaar zijn in LibreOffice.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice - Paden.

Kies Extra- AutoTekst - Pad (knop).

Paden

Bevat een lijst met de paden die al toegevoegd zijn. Markeer het standaardpad voor nieuwe bestanden.

Toevoegen

Opent het dialoogvenster Pad selecteren om een andere map te selecteren of het dialoogvenster Openen om een ander bestand te selecteren.

Verwijderen

De geselecteerde elementen verwijderen zonder een bevestiging te vragen.