Help

Via het Help-menu kunt u het Help-systeem voor LibreOffice starten en bedienen.

Help voor LibreOffice

Opent de hoofdpagina van de LibreOffice-Help voor de huidige toepassing. U kunt door de Help-pagina's scrollen en naar indextermen of tekst zoeken.

pictogram

Help voor LibreOffice

Wat is dit

Schakelt uitgebreide Help-tips onder de muisaanwijzer in tot de volgende klik.

pictogram

Wat is dit

Handleidingen

Opent de documentatiepagina in de internetbrowser, waar gebruikers LibreOffice-handleidingen kunnen downloaden, lezen of aanschaffen, die door de gemeenschap geschreven zijn.

Online Help krijgen

Opent de ondersteuningspagina van de gemenschap in de internetbrowser. Gebruik deze pagina om vragen te stellen over LibreOffice. Voor professionele ondersteuning met een 'service level agreement', gaat u naar de pagina van professionele LibreOffice-ondersteuning.

Reactie zenden

Opent een formulier voor reacties in een webbrowser, waar gebruikers fouten in de software kunnen melden.

Opnieuw opstarten in Veilige modus

Veilige modus is een modus waar LibreOffice tijdelijk met een nieuw gebruikersprofiel begint en hardwareversnelling uitschakelt. Het helpt om een niet-werkende LibreOffice instantie te herstellen.

Licentie-informatie

Toont de dialoog met de licentie en juridische informatie.

LibreOffice Dankbetuiging

Toont het document CREDITS.odt met een lijsts namen van individuen die hebben bijgedragen aan de OpenOffice.org broncode (en waarvan de bijdragen geïmporteerd zijn in LibreOffice) of LibreOffice sinds 2010-09-28.

Op updates controleren

Enable an Internet connection for LibreOffice. If you need a Proxy, check the LibreOffice Proxy settings in - Internet. Then choose Check for Updates to check for the availability of a newer version of your office suite.

Info over LibreOffice

Geeft algemene programma-informatie weer, zoals versienummer en copyrights.

Versie- en buildnummers

Uitgebreide Help in- en uitschakelen

Het Help-venster van LibreOffice

Tips en uitgebreide Tips

Index - Op sleutelwoorden zoeken in de Help

Zoeken - Volledige-tekst zoekopdracht

Bladwijzers beheren

Inhoud - Belangrijkste Help-onderwerpen