De koppeling van Microsoft Office-documenttypen wijzigen

Zo kunt u onder Microsoft Windows de koppeling van Microsoft Office-bestandsnaamextensies wijzigen zodat de bestanden geopend worden in LibreOffice of in Microsoft Office:

1. Klik met rechts, in de Windows Verkenner, op een bestand van het type dat u wilt toewijzen aan een andere toepassing.

2. Kies Openen met - Kies een andere app in het contextmenu.

3. Selecteer het programma dat het huidige bestandstype zou moeten openen in de lijst van toepassingen. Zorg ervoor dat "Altijd deze app gebruiken voor het openen van... bestanden" is geselecteerd.

Zoek in uw Microsoft Windows Help naar instructies om de bestandstypen te wijzigen als deze stappen niet van toepassing zijn voor uw type van Microsoft Windows.