Documenten opslaan in andere indelingen

1. Kies Bestand - Opslaan als. Het dialoogvenster Opslaan als verschijnt nu.

2. Selecteer de gewenste indeling in de keuzelijst Opslaan als type of Bestandstype.

3. Voer een naam in het vak Bestandsnaam in en klik op Opslaan.

Als u in de bestandsdialoogvensters een andere standaard bestandsindeling wilt weergeven, selecteert u de gewenste indeling onder - Laden/Opslaan - Algemeen in het gebied Standaard bestandsformaat .

Documenten opslaan

Opslaan als

Microsoft Office en LibreOffice gebruiken