Afbeeldingen aan de Galerij toevoegen

U kunt een afbeelding van een document, zoals een HTML-pagina, door middel van slepen en neerzetten in de Galerij plaatsen.

1. Geef het Galerij-onderwerp weer waaraan u de afbeelding wilt toevoegen.

2. Plaats uw muisaanwijzer boven de afbeelding, zonder te klikken.

3. Als de muisaanwijzer in een hand-symbool verandert, verwijst de afbeelding naar een hyperlink. Klik in dit geval op de afbeelding terwijl u op de -toets drukt om de afbeelding te selecteren zonder de respectievelijke koppeling uit te voeren.

Als de muisaanwijzer niet in een handsymbool verandert, kunt u eenvoudigweg op de afbeelding klikken om deze te selecteren.

4. Wanneer de afbeelding is geselecteerd, laat u de muisknop los. Klik opnieuw op de grafische afbeelding, waarbij u de muisknop meer dan twee seconden ingedrukt houdt. De grafische afbeelding wordt naar het interne geheugen gekopieerd.

5. Sleep de afbeelding zonder de muisknop los te laten naar de Galerij.

Objecten invoegen vanuit de Galerij

Slepen en neerzetten in een LibreOffice-document

Afbeeldingen tussen documenten kopiëren

Werkbladbereiken naar tekstdocumenten kopiëren

Afbeeldingen uit de Galerij kopiëren