Gegevens uit tekstdocumenten invoegen

U kunt tekst invoegen in andere documenttypen, zoals werkbladen en presentaties. Onthoud dat er onderscheid wordt gemaakt wanneer de tekst is ingevoegd in een tekstframe, in een werkbladcel of in de overzichtsstructuur van een presentatie.

Pictogram

Als u de indeling wilt selecteren waarin de inhoud van het klembord wordt geplakt, klikt u op de pijl naast het pictogram Plakken op de werkbalk Standaard of kiest u Bewerken - Plakken speciaal. Selecteer vervolgens de juiste indeling.

Tekst kopiëren met behulp van slepen en neerzetten

Gegevens uit werkbladen invoegen

Tekenobjecten naar andere documenten kopiëren