Assen van diagrammen bewerken

Stel, u hebt een diagram ingevoegd in een werkblad en u wilt de schaal van de verticale Y-as veranderen.

1. Dubbelklik op het diagram.

Een grijze rand verschijnt rondom het diagram en de menubalk bevat nu opdrachten voor het bewerken van de objecten in het diagram.

2. Kies Opmaak - As en selecteer vervolgens de as (of assen) die u wilt bewerken. Er verschijnt een dialoogvenster.

3. Selecteer het tabblad Schaal als u de schaal van de Y-as wilt wijzigen.

4. Klik op OK. Klik daarna in uw document buiten het diagram om de bewerkingsmodus te verlaten.