Fontwork

De werkbalk Fontwork wordt geopend wanneer u een Fontwork-object selecteert.

Fontwork-Galerij

Opent de Fontwork-Galerij waarin u een andere voorbeeldweergave kunt selecteren. Klik op OK om de nieuwe set eigenschappen op uw Fontwork-object toe te passen.

Fontwork-vorm

Opent de werkbalk Fontwork-vorm. Klik op een vorm om deze op alle geselecteerde Fontwork-objecten toe te passen.

Fontwork gelijke letterhoogten

Schakelt de letterhoogte van de geselecteerde Fontworkobjecten voor alle objecten van normaal naar dezelfde hoogte.

Fontwork-uitlijning

Opent het venster Fontwork-uitlijning.

Klik om de uitlijning op de geselecteerde Fontwork-objecten toe te passen.

Fontwork-tekenafstand

Opent het venster Fontwork-tekenafstand.

Klik om de tekenafstand op de geselecteerde Fontwork-objecten toe te passen.

Aangepast

Opent het dialoogvenster Fontwork-tekenafstand waarin u de nieuwe waarde voor tekenafstand kunt invoeren.

Waarde

Voer de Fontwork-waarde voor tekenafstand in.

Tekenparen afspatiëren

Schakelt de kerning van tekenparen in- en uit.