Tabelassistent - Tabel maken

Voer een naam voor de tabel in en specificeer of u de tabel wilt bewerken nadat de assistent voltooid is.

Tabelnaam

Specificeert de tabelnaam.

Catalogus van de tabel

Selecteer de catalogus voor de tabel. (Alleen beschikbaar als de database catalogi ondersteunt)

Schema van de tabel

Selecteer het schema voor de tabel. (Alleen beschikbaar als de database schema's ondersteunt)

Het tabelontwerp wijzigen

Selecteer deze optie om het tabelontwerp op te slaan en te bewerken.

Onmiddellijk gegevens invoegen

Selecteer deze optie om het tabelontwerp op te slaan en de tabel te openen om gegevens in te voeren.

Een formulier maken op basis van deze tabel

Selecteer deze optie om een formulier op basis van deze tabel te maken. Het formulier wordt gemaakt op een tekstdocument met de laatst gebruikte instellingen van de Assistent Formulier.

Tabelassistent