Opslaan en verder gaan

Specificeert of u de database wilt registreren, de database wilt openen om te bewerken, of een nieuwe tabel wilt invoegen.

Ja, de database registreren

Selecteer om de database in uw gebruikerskopie van LibreOffice te registreren. Na registratie wordt de database weergegeven in het venster Beeld - Gegevensbronnen. U moet een database registeren om databasevelden in een document in te kunnen voegen (Invoegen - Veld - Meer velden) of om standaardbrieven te maken.

Nee, de database niet registreren

Selecteer deze optie om de database-informatie alleen binnen het gemaakte databasebestand te behouden.

Open de database voor bewerking

Selecteer deze optie om het databasebestand op te roepen, waarin u de databasestructuur kunt bewerken.

Maak tabellen met behulp van de Tabelassistent

Selecteer deze optie om de Tabelassistent op te roepen nadat de Assistent Database voltooid is.

Assistent Database