Conversieprogramma voor documenten Pagina 1

Specificeert het type van Microsoft Office documenten dat zal worden geconverteerd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Assistenten - Conversieprogramma voor documenten

Microsoft Office

Converteert documenten van Microsoft Office naar de indeling OpenDocument.

Word-documenten

Converteert documenten in Microsoft Word-indeling *.doc naar OpenDocument *.odt-documenten.

Excel-documenten

Converteert documenten in Microsoft Excel-indeling *.xls naar OpenDocument *.ods-documenten.

PowerPoint-documenten

Converteert documenten in de Microsoft PowerPoint-indeling *.ppt naar OpenDocument *.odp-documenten.

Logbestand maken

Maakt een logbestand in uw werkmap waar in staat welke documenten geconverteerd zijn.

Ga verder op de volgende pagina van het Conversieprogramma voor documenten.