HTML-export - Pagina 6

Gebruik de laatste pagina van de Assistent om de kleuren van uw publicatie te kiezen.

De opmaak van de teksten wordt verkregen uit de tekening of uit de presentatie. U kunt deze pagina overslaan door geen vinkje te zetten voor het aankruisvakje Titelpagina maken of door Automatic of WebCast te gebruiken.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

LibreOffice Draw/LibreOffice, menu Impress Bestand - Exporteren, selecteer HTML als bestandstype, pagina 6 van de Assistent

Kleurenschema selecteren

Kies het kleurenschema en de kleuren voor tekst, achtergrond enz.

Kleurenschema uit het document toepassen

Met deze optie gebruikt u de kleuren uit de opmaakprofielen van het huidige document.

Browserkleuren gebruiken

Deze optie gebruikt de kleuren zoals ze gemaakt worden door de browser van de toehoorder.

Eigen kleurenschema gebruiken

Met deze optie kunt u zelf de kleuren bepalen voor verschillende elementen van de publicatie.

Tekst

Wanneer u hier klikt opent u het dialoogvenster Kleur, waarmee u de kleur van de tekst in uw presentatie kunt bepalen.

Hyperlink

Wanneer u hier klikt opent u het dialoogvenster Kleur, waarmee u de kleur van de hyperlinks in uw presentatie kunt bepalen.

Actieve koppeling

Wanneer u hier klikt opent u het dialoogvenster Kleur, waarmee u de kleur van de actieve koppelingen in uw presentatie kunt bepalen.

Bezochte koppeling

Wanneer u hier klikt opent u het dialoogvenster Kleur, waarmee u de kleur van de bezochte koppelingen in uw presentatie kunt bepalen.

Achergrond

Wanneer u hier klikt opent u het dialoogvenster Kleur, waarmee u de kleur van de achtergrond in uw presentatie kunt bepalen.