HTML-export - Pagina 5

Op deze pagina van de Assistent kiest u een stijl voor de knoppen waarmee door de publicatie-pagina's gebladerd kan worden.

U kunt deze pagina overslaan door geen vinkje te zetten voor het aankruisvakje Titelpagina maken of door Automatisch of WebCast te gebruiken.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

LibreOffice Draw/LibreOffice, menu Impress Bestand - Exporteren, selecteer HTML als bestandstype, pagina 5 van de Assistent

Stijl voor knoppen selecteren

Hier bepaalt u of u knoppen wilt toevoegen aan uw document. Ook kiest u hier de stijl van die knoppen.

Alleen tekst

Voegt alleen teksthyperlinks in, in plaats van knoppen.

Keuzeveld

In dit veld kunt u uit de verschillende grafische stijlen vor de knoppen kiezen.