HTML-export - Pagina 4

Geeft aan welke informatie moet worden weergegeven op de titelpagina van de publicatie.

U kunt deze pagina overslaan door het selectievakje Titelpagina maken uit te schakelen of door Automatisch of WebCast te gebruiken (op de eerdere pagina's van de Assistent).

Om toegang te krijgen tot deze functie..

LibreOffice Draw/LibreOffice, menu Impress Bestand - Exporteren, selecteer HTML als bestandstype, pagina 4 van de Assistent

Gegevens voor de titelpagina

Auteur

Geeft de naam aan van de auteur van de publicatie.

E-mailadres

Geeft het e-mailadres aan.

Uw homepage

Geeft uw homepage aan. In de publicatie zal een hyperlink worden ingevoegd.

Verdere informatie

Geeft aanvullende tekst aan die op de titelpagina moet worden weergegeven.