HTML-export - Pagina 3

Geeft het type afbeelding en de gewenste schermresolutie aan.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

LibreOffice Draw/LibreOffice, menu Impress Bestand - Exporteren, selecteer HTML als bestandstype, pagina 3 van de Assistent

Afbeeldingen opslaan als

Bepaalt de afbeeldingsindeling. Ook kunt u hier de mate van compressie voor het exporteren instellen.

PNG - Portable Network Graphics formaat

De bestanden worden geëxporteerd als PNG-bestanden. PNG-bestanden worden gecomprimeerd zonder dat hierbij gegevens verloren gaan en kunnen meer dan 256 kleuren bevatten.

GIF - Graphics Interchange Format

De bestanden worden geëxporteerd als GIF-bestanden. GIF-bestanden worden gecomprimeerd zonder dat hierbij gegevens verloren gaan en bevatten maximaal 256 kleuren.

JPG - Gecomprimeerde bestandsindeling

De bestanden worden geëxporteerd als JPEG-bestanden. JPEG bestanden zijn gecomprimeerd met instelbare compressie en kunnen meer dan 256 kleuren bevatten.

Compressie

Specificeert de compressiefactor van de JPEG-afbeelding. Een 100% waarde biedt de beste kwaliteit voor een groot gegevensbereik. De factor 25% geeft kleinere bestanden met een slechtere afbeeldingskwaliteit.

Schermresolutie

Definieert de resolutie voor het doelscherm. Afhankelijk van de geselecteerde resolutie wordt de afbeelding in verkleind formaat weergegeven. U kunt een verkleining opgeven van maximaal 80% van het oorspronkelijke formaat.

Lage resolutie (640x480 pixels)

Kies Lage resolutie om de bestandsgrootte klein te houden, zelfs bij presentaties met vele dia's.

Medium resolutie (800x600 pixels)

Kies Medium resolutie voor een presentatie van gemiddeld formaat.

Hoge resolutie (1024x768 pixels)

Selecteer een hoge resolutie voor een hoge kwaliteit diaweergave.

Exporteren

Geluid bij diawissel exporteren

Specificeert dat de geluidsbestanden die zijn gedefinieerd als een effect voor diawissels worden geëxporteerd.