HTML-export - Pagina 1

Op de eerste pagina kunt u een bestaand ontwerp kiezen of een nieuw ontwerp maken.

De keuzes die u gemaakt hebt bij het exporteren worden automatisch opgeslagen. In het vervolg worden ze toegepast op andere exporten. Nadat u op Voltooien geklikt hebt, kunt u een naam voor het ontwerp invoeren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

LibreOffice Draw/LibreOffice, menu Impress Bestand - Exporteren, selecteer HTML als bestandstype, pagina 1 van de Assistent

Ontwerp toewijzen

Hier kunt u een nieuw ontwerp maken of een bestaand ontwerp kiezen of verwijderen.

Wanneer u bestaande ontwerpen verwijdert, verwijdert u alleen maar informatie in de Assistent; een export-bestand wordt niet verwijderd met zo'n actie.

Nieuw Ontwerp

Maakt een nieuw ontwerp op de volgende pagina's van de Assistent.

Bestaand Ontwerp

Laadt een bestaand ontwerp uit de lijst met ontwerpen om dat als startpunt te gebruiken voor de volgende stappen op de volgende pagina's van de Assistent.

Ontwerpenlijst

Toont alle bestaande ontwerpen.

Geselecteerd ontwerp verwijderen

Verwijdert het geselecteerde ontwerp uit de lijst met ontwerpen.