Assistent Formulier - Gegevensinvoer instellen

Specificeert de gegevensverwerkingsmodus voor het nieuwe formulier.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik op Assistent gebruiken om formulier te maken in een databasebestandsvenster.

Het formulier dient alleen voor de invoer van nieuwe gegevens. Bestaande gegevens worden niet weergegeven

Maakt een formulier dat alleen gebruikt wordt om gegevens in te voeren.

Het formulier moet alle gegevens weergeven

Maakt een formulier waarmee bestaande gegevens weergegeven en nieuwe gegevens ingevoerd kunnen worden.

Wijziging van bestaande gegevens niet toestaan

Selecteer deze optie om het bewerken van gegevens te verbieden.

Verwijdering van bestaande gegevens niet toestaan

Selecteer deze optie om het verwijderen van gegevens te verbieden.

Toevoeging van nieuwe gegevens niet toestaan

Selecteer deze optie om het toevoegen van gegevens te verbieden.

Assistent Formulier - Opmaakprofielen toepassen