Assistent Formulier - Een subformulier instellen

Geef aan of u een subformulier wilt gebruiken en voer de eigenschappen voor het subformulier in. Een subformulier is een formulier dat in een ander formulier wordt ingevoegd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik op Assistent gebruiken om formulier te maken in een databasebestandsvenster.

Subformulier bijvoegen

Selecteer deze optie om een subformulier toe te voegen.

Subformulier gebaseerd op bestaande relatie

Klik om een subformulier op basis van een bestaande relatie toe te voegen.

Welke relatie wilt u toevoegen?

Selecteer de relatie waarop het subformulier is gebaseerd.

Subformulier gebaseerd op handmatige selectie van velden

Klik om een subformulier toe te voegen dat gebaseerd is op een handmatige selectie van velden.

Assistent Formulier - Subformuliervelden toevoegen