Ondersteuning krijgen

U kunt ondersteuning vinden op de website van LibreOffice op www.libreoffice.org.

Voor een samenvatting van de huidige ondersteuningsservices raadpleegt u het Readme-bestand in de map LibreOffice.

Lokale taalondersteuningspagina's

De localisatieprojecten van LibreOffice bieden ondersteuningspagina's in lokale talen. Zoek een overzicht van de taalprojecten op www.libreoffice.org/community/nlc/. U kunt hulp en ondersteuning vinden in de Engelse taal op de website van LibreOffice op www.libreoffice.org.

Mailinglijsten

Stel uw vragen over LibreOffice, zoek hulp bij vrijwilligers en doe mee met discussies op de publieke e-maillijsts. Er zijn vele algemene en gespecialiseerde e-maillijsten oo de website van LibreOffice op www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Forum

U kunt vragen stellen en antwoorden vinden op fora op het web over LibreOffice. Kies de menu Help - Krijg hulp online... om een forum in uw taal te bezoeken.

Veiligheid

Voor het geval dat u zorgen hebt over beveiligingszaken met het gebruik van deze software, dan kunt u contact opnemen met de ontwikkelaars op de publieke e-maillijst. Als u iets wilt bespreken met andere gebruikers, zendt dan een e-mail naar de publieke e-maillijst users@libreoffice.org.

Downloads

U kunt de laatste versie van LibreOffice downloaden op www.libreoffice.org/download/.

Documentatie

U kunt handleidingen als PDF bestanden van de LibreOffice documentatie website downloaden op nl.libreoffice.org/ondersteuning/documentatie/. U kunt ook de documentatie website bereiken door de menu Help - Handleidingen...

Deelnemen en teruggeven

Als u een actieve rol wilt spelen in de wereldwijde gemeenschap van LibreOffice, dan bent u zeer welkom om feedback te geven, features bediscussiëren, verbeteringen voorstellen, uw eigen artikelen in een FAQ, hoe-te-doen of handleiding schrijven, een videoles maken, etc.

Bezoek de Doe-mee-pagina op de website en volg de koppelingen naar de medewerkers.