SQL-opdracht onmiddellijk uitvoeren

In de modus native_SQL kunt u SQL-opdrachten invoeren die niet worden geïnterpreteerd door LibreOffice, maar die direct worden doorgegeven aan de gegevensbron. Als u deze wijzigingen niet weergeeft in de ontwerpweergave, kunt u niet terugkeren naar de ontwerpweergave.

Voor native_SQL wordt de SQL-tekenreeks direct doorgestuurd naar het verbonden databasesysteem zonder een voorafgaande evaluatie door LibreOffice. Als u bijvoorbeeld een database benadert via een ODBC-interface, wordt de SQL-tekenreeks doorgegeven aan en verwerkt door het ODBC-stuurprogramma.

Pictogram

SQL-opdracht onmiddellijk uitvoeren

Klik nogmaals op het pictogram om terug te keren naar de normale modus, waarin de wijzigingen in het nieuwe query-ontwerp worden gesynchroniseerd met de toegestane wijzigingen via SQL.