Hyperlink

Opent een dialoogvenster waarin u hyperlinks kunt maken en bewerken.

Pictogram

Dialoogvenster Hyperlink

Selecteer het soort hyperlink dat moet worden ingevoegd.

Internet

Gebruik de pagina Internet van het dialoogvenster Hyperlink om hyperlinks in WWW- of FTP-adressen te bewerken.

Mail

Op de pagina E-mail en nieuws in het dialoogvenster Hyperlink kunt u hyperlinks voor e-mail- of nieuwsadressen bewerken.

Document

Hyperlinks naar documenten of doelen in documenten kunnen worden bewerkt op het tabblad Document in het dialoogvenster Hyperlink.

Nieuw document

Gebruik het tabblad Nieuw document in het dialoogvenster Hyperlink om een hyperlink in te stellen naar een nieuw document en tegelijkertijd het nieuwe document te maken.

Toepassen

Past de gegevens op het document toe.

Sluiten

Sluit het dialoogvenster zonder op te slaan.

Help

Het Help-systeem openen.

Herstellen

Herstel de oorspronkelijke staat van de items in het dialoogvenster.