Accentueer kleur

Past de huidige kleur voor de markering toe op de achtergrond van een tekstselectie. Indien geen tekst is geselecteerd, klik op het pictogram Accentueer kleur, selecteer de tekst die u wilt markeren, en klik dan opnieuw op het pictogram Accentueer kleur. Klik op de pijl naast het pictogram Accentueer kleur en klik dan op de gewenste kleur om de markeringskleur te wijzigen.

Pictogram

Accentueer kleur

Markering toepassen

1. Klik op het pictogram Accentueer kleur op de werkbalk Opmaak.

Notitiepictogram

Als u de markeringskleur wilt wijzigen, klikt u op de pijl naast het pictogram Accentueer kleur en klikt u op de gewenste kleur.

2. Selecteer de tekst die u wilt markeren.

Tippictogram

Als u markering op één woord wilt toepassen, dubbelklikt u op het woord.

3. Druk op Esc om markering uit te schakelen.

Markering verwijderen

1. Selecteer de gemarkeerde tekst.

2. Klik op de werkbalk Opmaak op de pijl naast het pictogram Accentueer kleur en klik vervolgens op Geen vulling.