Alinea-opmaakprofiel instellen

Wijst een opmaakprofiel aan de huidige alinea, aan de geselecteerde alinea's of aan een geselecteerd object toe.

Selecteer Directe opmaak wissen om de geselecteerde objecten terug te zetten naar het standaard alinea-opmaakprofiel. Selecteer Meer om het venster Stijlen en opmaak te openen.

Klikken op het neerwaartse pijltje, rechts naast een naam van een opmaakprofiel, toont een contextmenu, waarmee u een opmaakprofiel kunt bijwerken vanuit de huidige selectie of het opmaakprofiel kunt bewerken.

Alinea-opmaakprofiel instellen

Alinea-opmaakprofiel instellen