Voorbeeld in webbrowser

Maakt een tijdelijke kopie van het huidige document in HTML-opmaak, opent de standaard webbrowser van het systeem en toont het HTML-bestand in de webbrowser.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Voorbeeld in webbrowser

De als HTML opgemaakte kopie wordt weggeschreven naar de map met tijdelijke bestanden die u kunt selecteren in - LibreOffice - Paden. Als u LibreOffice afsluit, zal het HTML-bestand worden verwijderd.

U kunt de filteropties voor HTML instellen door te kiezen voor - Laden/Opslaan - HTML Compatibiliteit.