Aanpassen

Past menu's, contextmenu's, sneltoetsen, werkbalken en macrotoewijzingen van LibreOffice aan gebeurtenissen aan.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Aanpassen.

U kunt sneltoetsen en macrotoewijzingen voor de huidige toepassing of voor alle LibreOffice-toepassingen aanpassen.

U kunt ook individuele instellingen voor menu's, sneltoetsen en werkbalken opslaan en laden.

Menu's

Hiermee kunt u menu's aanpassen voor alle modules van LibreOffice.

Werkbalken

Hiermee kunt u werkbalken van LibreOffice aanpassen.

Contextmenu's

Hiermee kunt u contextmenu's aanpassen voor alle modules van LibreOffice.

Toetsenbord

Wijst de sneltoetsen voor opdrachten of LibreOffice commando's of LibreOffice Basic-macro's toe of bewerkt deze.

Gebeurtenissen

Wijst macro's aan programmagebeurtenissen toe. De toegewezen macro wordt telkens uitgevoerd wanneer de geselecteerde gebeurtenis optreedt.