Wachtwoord wijzigen

Beschermt de geselecteerde bibliotheek met een wachtwoord. U kunt een nieuw wachtwoord invoeren, of het huidige wachtwoord wijzigen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Macro's - Macro's beheren - LibreOffice Basic en klik op de knop Beheren. Klik dan op de tab Bibliotheken en vervolgens op de knop Wachtwoord

Oud wachtwoord

Wachtwoord

Voer het huidige wachtwoord voor de geselecteerde bibliotheek in.

Nieuw wachtwoord

Wachtwoord

Voer een nieuw wachtwoord voor de geselecteerde bibliotheek in.

Bevestigen

Voer het nieuwe wachtwoord voor de geselecteerde bibliotheek opnieuw in.