Schaduw

Voeg een schaduw aan het geselecteerde tekenobject toe en definieer de eigenschappen van de schaduw.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Vlak - Schaduw(tabblad)

Eigenschappen

Stel de eigenschappen van de schaduw in die u wilt toepassen.

Schaduw toepassen

Voegt een schaduw aan het geselecteerde tekenobject toe.

Positie

Klik waar u het anker voor de tekst wilt plaatsen.

Afstand

Voer de afstand in waarmee u de schaduw van het geselecteerde object wilt verschuiven.

Kleur

Selecteer een kleur voor de schaduw.

Transparantie

Voer een percentage in tussen 0% (ondoorzichtig) en 100% (transparant) om de transparantie van de schaduw te specificeren.

Voorbeeldveld

Een voorbeeld bekijken van de huidige selectie.

Schaduw

Voegt een schaduw aan het geselecteerde object toe. Als het object al een schaduw heeft, wordt de schaduw verwijderd. Als u op dit pictogram klikt wanneer er geen object is geselecteerd, wordt de schaduw toegevoegd aan het volgende object dat u tekent.

Pictogram

Schaduw