Kleurovergangen

Stel de eigenschappen van een kleurovergang in, of laad en sla de lijsten met overgangen op.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Vlak - Kleurovergang(tabblad)

Type

Selecteer het type kleurovergang dat u wilt toepassen.

Centrum X

Voer de horizontale verschuiving voor de kleurovergang in, waarbij 0% overeenkomt met de huidige horizontale locatie van de eindkleur in de kleurovergang. De eindkleur is de kleur die in het vakje Naar is geselecteerd.

Centrum Y

Voer de verticale verschuiving voor de kleurovergang in, waarbij 0% overeenkomt met de huidige verticale locatie van de eindkleur in de kleurovergang. De eindkleur is de kleur die in het vakje Naar is geselecteerd.

Hoek

Voer een draaihoek voor de geselecteerde kleurovergang in.

Rand

Voer de hoeveelheid in waarmee u het gebied van de eindkleur op de kleurovergang wilt aanpassen. De eindkleur is de kleur die in het vakje Naar is geselecteerd.

Van

Selecteer een kleur voor het beginpunt van de kleurovergang.

Voer de intensiteit voor de kleur in het vakje Van in, waarbij 0% overeenkomt met zwart en 100% met de geselecteerde kleur.

Naar

Selecteer een kleur voor het eindpunt van de kleurovergang.

Voer de intensiteit voor de kleur in het vakje Naar in, waarbij 0% overeenkomt met zwart en 100% met de geselecteerde kleur.

Toevoegen

Voegt een eigen kleurovergang aan de huidige lijst toe. Specificeer de eigenschappen van uw kleurovergang en klik vervolgens op deze knop.

Wijzigen

Past de eigenschappen van de huidige kleurovergang op de geselecteerde kleurovergang toe. U kunt de kleurovergang desgewenst onder een andere naam opslaan.

Verwijderen

De geselecteerde elementen verwijderen (na bevestiging).

Voorbeeldveld

Een voorbeeld bekijken van de huidige selectie.