Achtergrond

Stel de achtergrondkleur of -afbeelding in.

U kunt de achtergrond specificeren voor

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Alinea- Achtergrond (tabblad)

Kies Opmaak - Teken - Achtergrond (tabblad)

Kies Opmaak - Pagina - Achtergrond tabblad

Kies de tabOpmaak - Frame en object - Eigenschappen - Oppervlak

Kies Opmaak - Pagina - Achtergrond (tabblad)

Kies Opmaak - Pagina - Koptekst - Meer (knop)

Kies Opmaak - Pagina - Voettekst - Meer (knop)

Kies Beeld - Opmaakprofielen, open het contextmenu van een item en kies Wijzigen/Nieuw, tabblad Tabs.

Kies Invoegen/Bewerken - Sectie - Achtergrond (tabblad)

Definiëren van afbeeldingen of kleuren op de achtergrond van pagina's (watermerk)

Als

Selecteer het type achtergrond dat u wilt toepassen.

Een kleur als achtergrond gebruiken

Achtergrondkleur

Klik op de kleur die u als een achtergrond wilt gebruiken. Wanneer u een achtergrondkleur wilt verwijderen, klikt u op Geen vulling.

Pictogram

Accentueer kleur

Pictogram

Achtergrondkleur

Past de huidige kleur voor de markering toe op de achtergrond van een tekstselectie. Indien geen tekst is geselecteerd, klik op het pictogram Accentueer kleur, selecteer de tekst die u wilt markeren, en klik dan opnieuw op het pictogram Accentueer kleur. Klik op de pijl naast het pictogram Accentueer kleur en klik dan op de gewenste kleur om de markeringskleur te wijzigen.

Voorbeeldveld

Een voorbeeld bekijken van de huidige selectie.

Een afbeelding als achtergrond gebruiken

Bestand

Bevat informatie over het afbeeldingsbestand.

Weergaveveld

Toont het pad voor het afbeeldingsbestand.

Koppeling

Maakt een koppeling naar het afbeeldingsbestand in het huidige bestand of sluit dit bestand in het huidige bestand in.

Voorbeeld

Hiermee kunt u een voorbeeld van de geselecteerde afbeelding bekijken of verbergen.

Bladeren

Zoek het afbeeldingsbestand dat u als een achtergrond wilt gebruiken en klik vervolgens op Openen.

Type

Geef aan op welke manier de achtergrondafbeelding wordt weergegeven.

Positie

Selecteer deze optie en klik vervolgens op een locatie in het positieraster.

Gebied

Rekt de afbeelding uit om de gehele achtergrond van het geselecteerde object op te vullen.

Naast elkaar

Herhaalt de afbeelding, zodat deze de gehele achtergrond van het geselecteerde object bedekt.

Voorbeeldveld

Een voorbeeld bekijken van de huidige selectie.