Alinea

Wijzigt de opmaak van de huidige alinea, zoals inspringingen en uitlijning. Wanneer u het lettertype van de huidige alinea wilt wijzigen, selecteert u de gehele alinea en kiest u vervolgens Opmaak - Teken en klik dan op de tab Lettertype.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Alinea

Klik op de werkbalk Tekstopmaak (met de cursor in het object) op

Pictogram

Alinea

Inspringingen en afstanden

Stelt de inspringing en de afstandsopties voor de alinea in.

Uitlijning

Stelt de uitlijning van de alinea in de verhouding tot paginamarges in.

Tabulator

Definieer de positie van de tab-stop voor de huidige alinea.

Herstellen

Herstelt wijzigingen die in het huidige tabblad zijn aangebracht, naar de wijzigingen die van toepassing waren toen dit dialoogvenster werd geopend.