Speciaal teken

Staat de gebruiker toe om karakters in te voegen vanuit de reeks symbolen van de geïstalleedre lettertypen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Speciale tekens

Op de werkbalk Standaard of Invoegen, klik

Pictogram

Speciale tekens

Als u op een teken klikt in het dialoogvenster Speciale tekens wordt een voorbeeld en de overeenkomende numerieke code voor het teken weergegeven.

Lettertype

Selecteer een lettertype om de speciale tekens die eraan gekoppeld zijn, weer te geven.

Deelverzameling

In dit geval selecteert u een Unicode categorie voor het huidige lettertype. De tekens van de geselecteerde categorie worden getoond in het tekenselectieveld.

Tekenselectieveld

Klik op het/de speciale teken(s) dat/die u wilt invoegen en klik dan op Invoegen.

Tekens:

Geeft de in te voegen speciale tekens weer. Bewerk dit veld als u de huidige selectie van tekens wilt aanpassen.