Kleurenbalk

Toont of verbergt de Kleurenbalk. Wanneer u de weergegeven kleurentabel wilt wijzigen, kiest u Opmaak - Gebied en klikt u vervolgens op de tab Kleuren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Beeld - Werkbalken - Kleurenbalk

Klik op de kleur die u wilt gebruiken. Wanneer u de opvulkleur van een object in het huidige bestand wilt wijzigen, selecteert u het object en klikt u vervolgens op een kleur. Wanneer u de lijnkleur van het geselecteerde object wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op een kleur. Wilt u de kleur van tekst in een tekstobject wijzigen, dubbelklik dan op het tekstobject, selecteer de tekst en klik vervolgens op een kleur.

U kunt ook een kleur van de Kleurenbalk slepen en deze op een tekenobject in uw dia neerzetten.

Tippictogram

Wilt u de Kleurenbalk ontkoppelen, klik dan op een grijs gebied van de werkbalk en sleep de balk dan weg om hem te ontkoppelen. Sleep de titelbalk van de Kleurenbalk naar de rand van het venster om hem weer vast te zetten.