Beveiliging

Stelt de opties voor het wachtwoord voor het huidige document in.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Eigenschappen - Veiligheid (tabblad)

Bestand openen als alleen-lezen

Selecteer deze optie om het document alleen in alleen-lezen modus te kunnen openen.

Notitiepictogram

Deze optie voor het delen van bestanden beveiligt het document tegen niet bedoelde wijzigingen. Het is nog steeds mogelijk om een kopie van het document te bewerken en die kopie op te slaan met dezelfde naam als het origineel.

Wijzigingen bijhouden

Selecteer om het bijhouden van wijzigingen in te schakelen. Dit is hetzelfde als Bewerken - Wijzigingen bijhouden - Bijhouden.

Tippictogram

Klik op Bijhouden beveiligen en voer een wachtwoord in om de status van het bijhouden te beveiligen met een wachtwoord. Andere gebruikers kunnen hun wijzigingen toepassen maar zij kunnen het bijhouden van wijzigingen niet uitschakelen zonder het wachtwoord te kennen.

Bijhouden beveiligen / Niet beveiligen

Beveiligt de status van het bijhouden van wijzigingen met een wachtwoord. Als het bijhouden van wijzigingen is beveiligd voor het huidige document, heet de knop Niet beveiligen. Klik op Niet beveiligen en typ het correcte wachtwoord om de beveiliging uit te schakelen.