Medium

Selecteer de grootte van uw visitekaartje in een aantal voorgedefinieerde formaten of een formaat dat u instelt via het tabblad Grootte.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Nieuw - Visitekaartjes - Medium (tabblad)

Notatie

Selecteer een formaat voor uw visitekaartje.

Continu

Drukt visitekaartjes af op kettingpapier.

Vel

Drukt visitekaartjes af op losse vellen.

Merk

Selecteer het papiermerk dat u wilt gebruiken. Elk merk heeft zijn eigen formaten.

Type

Selecteer het formaat dat u wilt gebruiken. De beschikbare formaten zijn afhankelijk van wat u hebt geselecteerd in de lijst Merk. Als u een eigengemaakt formaat wilt gebruiken, selecteert u [Gebruiker] en klikt u vervolgens op de tab Formaat om het formaat te definiëren.

Info

Het papiertype en de afmetingen van het visitekaartje worden aan de onderzijde van het gebied Grootte weergegeven.