Grootte

Opties voor papieropmaak instellen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Nieuw - Etiketten - Grootte (tabblad)

Kies Bestand - Nieuw - Visitekaartjes - Grootte (tabblad)

Horizontale afstand

Geeft de afstand weer tussen de linkerranden van naast elkaar gelegen etiketten of visitekaartjes. Als u een eigen opmaak definieert, vult u hier een waarde in.

Verticale afstand

Geeft de afstand weer tussen de bovenkant van een etiket of visitekaartje en de bovenkant van het etiket of visitekaartje daar direct onder. Als u een eigen opmaak definieert, vult u hier een waarde in.

Breedte

Geeft de breedte weer voor het etiket of visitekaartje. Als u een eigen opmaak definieert, vult u hier een waarde in.

Hoogte

Geeft de hoogte weer voor het etiket of visitekaartje. Als u een eigen opmaak definieert, vult u hier een waarde in.

Linkermarge

Definieer de afstand van de linkerrand van de pagina tot de linkerrand van het eerste etiket (of visitekaartje).

Bovenmarge

Geeft de afstand weer van de bovenkant van de pagina tot de bovenkant van het eerste etiket of visitekaartje. Als u een eigen opmaak definieert, vult u hier een waarde in.

Kolommen

Voer het aantal etiketten of visitekaartjes in dat naast elkaar op de pagina staat.

Rijen

Voer het aantal etiketten of visitekaartjes in dat van boven naar beneden op de pagina staat.

Opslaan

Slaat de huidige opmaak voor etiketten of visitekaartjes op.

Etiketformaat opslaan

Merk

Selecteer het gewenste merk of voer het in.

Type

Selecteer of voer een etikettype in.

Voorbeeldveld

Een voorbeeld bekijken van de huidige selectie.