Invoegen

Het menu Invoegen bevat opdrachten voor het invoegen van nieuwe elementen, zoals cellen, rijen, bladen en celnamen, in het huidige blad.

Cellen

Opent het dialoogvenster Cellen invoegen , waarin u de opties kunt bepalen voor het invoegen van nieuwe cellen in het document.

Blad

Definieert de opties die moeten worden gebruikt om een nieuw blad in te voegen. U kunt een nieuw blad maken of een bestaand blad uit een bestand invoegen.

Blad uit bestand

Voegt een blad uit een ander werkbladbestand in.

Koppeling naar externe gegevens

Voegt gegevens van een HTML-, Calc-, CSV- of Excel-bestand als koppeling in het huidige blad in. De gegevens moeten zich binnen een benoemd bereik bevinden.

Speciale tekens

Staat de gebruiker toe om karakters in te voegen vanuit de reeks symbolen van de geïstalleedre lettertypen.

Opmaakmarkering

Opent een submenu om speciale opmaakmarkeringen in te voegen, zoals harde spatie, zacht afbreekstreepje en optionele woordafbreking.

Hyperlink

Opent een dialoogvenster waarin u hyperlinks kunt maken en bewerken.

Functie

Opent de Functie-assistent die u helpt om interactief functies te maken.

Benoemde bereiken en expressies

Met deze opdracht kunt u de verschillende bereiken van uw werkblad een naam geven. Door de verschillende bereiken te benoemen kunt u gemakkelijk door de werkbladen navigeren en specifieke informatie vinden.

Notitie

Voegt een notitie in rond de geselecteerde tekst op de huidige cursorpositie.

Media

Het submenu geeft toegang tot verschillen bronnen waar vanuit een afbeelding, audio of video ingevoegd kan worden,

Audio of Video

Voegt een film- of geluidsbestand in uw document in.

Object

Voegt een ingebed object in uw document in, zoals formules, 3D-modellen, grafieken en OLE-objecten.

Diagram

Voegt een diagram in.

Zwevend kader

Voegt een zwevend frame in het huidige document in. Zwevende frames worden in HTML-documenten gebruikt om de inhoud van een ander bestand weer te geven.

Koptekst/Voettekst

Laat u toe de opmaak van kop- en voetteksten te definiëren.