Meerregelige tekst schrijven

1. Het tegelijkertijd indrukken van +Enter voegt een handmatig regeleinde in. Deze toetsencombinatie werkt alleen direct in de cel, niet in de invoerregel. De invoerregel kan uitgebreid worden naar meerdere regels met behulp van de naar beneden gerichte pijl, die zich rechts bevindt.

Als de tekst automatisch moet worden afgebroken bij de rechterrand van de cel, ga dan als volgt te werk:

1. Selecteer alle cellen waarin de tekst moet eindigen bij de rechterrand:

2. In Opmaak - Cellen - Uitlijning markeert u het vakje Automatische tekstterugloop en klikt u vervolgens op OK.