Rijhoogte of kolombreedte veranderen

U kunt de hoogte van de rijen met de muis of via het dialoogvenster veranderen.

Notitiepictogram

Wat hier beschreven is voor rijen en rijhoogte geldt eveneens voor kolommen en kolombreedte.

De muis gebruiken om de rijhoogte of kolombreedte te veranderen

Het dialoogvenster gebruiken om de rijhoogte of kolombreedte te veranderen

1. Klik op de rijkop zodat u de hele rij selecteert.

2. Open het contextmenu door een klik met de rechtermuisknop op de rijkop aan de linkerzijkant.

U ziet de commando's Rijhoogte en Optimale rijhoogte. Het kiezen van één van beide opent een dialoog.