Navigeren via bladtabs

Standaard geeft LibreOffice in elk nieuw werkblad drie werkbladen weer, "Blad1" t/m "Blad 3". Met de bladtabs onder aan het scherm kunt u tussen de bladen in een werkblad schakelen.

Bladtabs

Pictogram

Gebruik de navigatiebalkknoppen om alle bladen van uw document weer te geven. Wanneer u op de knop uiterst links of rechts klikt, wordt respectievelijk de eerste of laatste bladtab weergegeven. Met de middelste knop kunt u door de bladtabs heen en weer gaan. Klik op de bladtab om het blad zelf weer te geven.