Meerdere cellen markeren

Een rechthoekig bereik selecteren

Sleep met de muisknop ingedrukt van de ene hoek naar de diagonaal tegenoverliggende hoek van het bereik.

Eén cel markeren

Gebruik één van de volgende manieren:

Verschillende verspreide cellen selecteren

Gebruik één van de volgende manieren:

Markeermodus veranderen

Klik in de statusbalk op het vakje met de tekst STD/EXT/TOEVOEGEN om de markeermodus te veranderen:

Veldinhoud

Effect van muisklik

STD

Met een muisklik selecteert u de cel waarop u geklikt hebt. Heft de selectie van alle gemarkeerde cellen op.

EXT

Met een muisklik wordt een rechthoekig bereik van de huidige cel tot en met de aangeklikte cel geselecteerd. Shift-klik op een cel als alternatief.

TOEVOEGEN

Een muisklik in een cel voegt die toe aan de reeds gemarkeerde cellen. Een muisklik in ene gemarkeerde cel heft de markering op. -klik op de cellen als alternatief.