Uitvoerbereiken voor de draaitabel selecteren

Klik op de knop Meer in het dialoogvenster Draaitabel. Het dialoogvenster wordt uitgebreid.

U kunt een benoemd bereik waarin de draaitabel moet worden gemaakt in de keuzelijst Resultaten naar selecteren. Als het gewenste afdrukbereik geen naam heeft, vul dan de coördinaten van de cel linksboven van het bereik in het veld rechts van de keuzelijst Resultaten naar in. U kunt ook met de muis in de betreffende cel klikken, waarna de coördinaten overeenkomstig worden ingevoerd.

Als u het aankruisvakje Lege rijen negeren markeert, worden die niet meegenomen bij het aanmaken van de draaitabel.

Als het aankruisvakje Categorieën opsporen wordt gemarkeerd, worden de categorieën herkend aan hun koppen en overeenkomstig toegewezen als de draaitabel wordt gemaakt.

Open bestand met voorbeeld: