Celbeveiliging opheffen

1. Klik op het blad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.

2. Selecteer Extra - Blad beveiligen of Extra - Werkblad beveiligen om de controlemarkering van de beveiligingsstatus te verwijderen.

3. Als u een wachtwoord hebt toegewezen, voer het in het dialoogvenster in en klik op OK.

De cellen kunnen nu worden bewerkt, de formules zijn zichtbaar en alle cellen kunnen worden afgedrukt totdat u de beveiliging van het blad of document weer activeert.