Invoegen

Klik op de pijl naast het pictogram om de werkbalk Invoegen te penen, waarmee u afbeeldingen en speciale tekens aan het huidige blad kunt toevoegen.

Pictogram op de werkbalk Werktuigen:

Pictogram

Invoegen

U kunt de volgende functies selecteren:

Zwevend frame

Voegt een zwevend frame in het huidige document in. Zwevende frames worden in HTML-documenten gebruikt om de inhoud van een ander bestand weer te geven.

Pictogram

Zwevend kader

Speciale tekens

Staat de gebruiker toe om karakters in te voegen vanuit de reeks symbolen van de geïstalleedre lettertypen.

Pictogram

Speciale tekens

Uit bestand

Voegt een afbeelding in het uidige document in .

Pictogram

Afbeelding

Audio of Video

Voegt een film- of geluidsbestand in uw document in.

Audio of video

Formule

Voegt een formule in het huidige document in.

Pictogram

Formule

Diagram

Pictogram

Diagram

OLE-object

Voegt een OLE-object in het huidige document in. Het OLE-object wordt als een koppeling of een ingesloten object ingevoegd.

Pictogram

OLE-object